'Wat maakt of kraakt een IT-project?'

 

Meld je nu aan!

Phact Innovation Academy webinar: 

 

Als innovatiepartner op het gebied van ICT organiseren wij met enige regelmaat kennissessies voor onze klanten en andere geĂ¯nteresseerden. Iedere sessie heeft een eigen thema en invalshoek.

Na het geslaagde webinar over Microsoft Power Platform is het alweer tijd om je plekje te reserveren voor onze Innovation Academy Webinar over het belang van goed projectmanagement.

'Wat maakt of kraakt een IT-project?'

 

Wij organiseren op donderdag 28 oktober om 10u00 wederom een gratis kennissessie.

Volgens de laatste cijfers van Ernst en Young heeft een IT project 56% kans van slagen, dit betekent dat maar liefst 44% van alle IT projecten faalt. Waarom heeft een IT project maar 56% kans van slagen? En misschien nog wel belangrijker hoe vergroot ik de kans dat mijn IT project slaagt.

 

Principes IA

Er zijn diverse redenen waarom een IT project kan mislukken, vaak is het een combinatie van meerdere factoren. Enkele veel voorkomende redenen zijn: Slecht verwachtingsmanagement richting de gebruiker of de klant, de scope van het project verandert tussentijds, te late oplevering, budget overschrijding of de toepassing blijkt in de praktijk helemaal niet te werken.

Na dit Innovation Academy webinar heb je:

  • Kennis van diverse projectmanagement tools
  • Inzicht in de werkwijze van Phact
  • Praktijkvoorbeelden van veel voorkomende problemen
  • Inzicht hoe je met deze problemen om kunt gaan of beter nog; hoe je ze kunt voorkomen

Voor wie is dit webinar interessant?

Heb je altijd al willen weten waar je op moet letten om een IT-project tot een succes te maken? Dan is dit het webinar voor jou!

Blok donderdag 28 oktober tussen 10u00 en 10u45 je agenda en zorg dat je erbij bent. Reserveer je plek via onderstaande button.

Meld je nu aan!

Phact innovation academy - principes (1)