'Versnel je digitale transformatie met het Microsoft Power Platform'

 

Meld je nu aan!

Phact Innovation Academy webinar: 

 

Als innovatiepartner op het gebied van ICT organiseren wij met enige regelmaat kennissessies voor onze klanten en andere geïnteresseerden. Iedere sessie heeft een eigen thema en invalshoek.

Na het geslaagde webinar over Artificial Intelligence is het alweer tijd om je plekje te reserveren voor onze Innovation Academy Webinar over het Power Platform van Microsoft.

'Versnel je digitale transformatie met het Microsoft Power Platform'

 

Wij organiseren op donderdag 16 september* om 10u00 wederom een gratis kennissessie.

Je hebt als Office 365 gebruiker vast en zeker al eens gehoord over Power Apps, Power BI, Power Automate of Power Virtual Agents als applicatie of als naam voorbij zien komen. Maar wat is het Power Platform nu precies en wat kan je ermee? Tijdens dit webinar zullen wij je meer uitleg geven over het platform.

* I.v.m. de vakantieperiode hebben wij dit webinar verschoven van 2 september naar 16 september.

Principes IA

Om efficiënt te kunnen werken en snel te kunnen schakelen, ontstaat er binnen je organisatie vaak behoefte aan nieuwe (bedrijfs-)applicaties. IT heeft zijn handen echter al vol aan de huidige systemen en applicaties. Het gevolg: de wensen van de business komen op een (vaak lange) takenlijst te staan en de snelheid verdwijnt. Standaard applicaties voldoen vaak niet (volledig) aan de wensen van de business, maar het ontwikkelen van op maat gemaakte applicaties kost veel geld, tijd en resources. We leggen aan de hand van praktijkvoorbeelden uit hoe het Power Platform van Microsoft een uitkomst kan bieden.

Na dit Innovation Academy webinar heb je:

  • Kennis van het Microsoft Power Platform
  • Inzicht in het soort applicaties die je hiermee kunt maken
  • Praktijkvoorbeelden van organisaties die met het Power Platform werken
  • Inzicht hoe je met het platform aan de slag kunt gaan
  • Toegevoegde waarde van het platform

Voor wie is dit webinar interessant?

Voor iedereen die de producten van Microsoft kent (en gebruikt), en meer wil weten over wat de mogelijkheden van o.a. Power Apps, Power Automate en de overige onderdelen van het Power Platform. Wij zullen iets van de techniek laten zien, maar de focus ligt op de functionaliteit en de zakelijke toepassingen. 

Heb je altijd al willen weten wat het Power Platform kan betekenen voor jouw organisatie? Dan is dit het webinar voor jou!

Blok donderdag 16 september tussen 10u00 en 10u45 je agenda en zorg dat je erbij bent. Reserveer je plek via onderstaande button.

Meld je nu aan!

Kopie van Phact Innovation Academy IoT - Save the date -2